Rob van Wonderen is klaar voor de decemberdrukte, met de cadeaubonnenactie.
Rob van Wonderen is klaar voor de decemberdrukte, met de cadeaubonnenactie. Wout Schotsman

Decemberactie Bennekom

3 december 2021 om 18:14 Overig

Vier weken lang 200 cadeau-bonnen 

BENNEKOM Rob van Wonderen is voorzitter van de Stichting Ondernemersfonds Bennekom Centrum. Hij beleeft plezier aan de acties die de Stichting kan uitvoeren om Bennekom Centrum levendig te houden, met actieve winkeliers en vrolijke consumenten. De decemberactie is een voorbeeld van een ‘kringloop’ waar iedereen plezier aan kan beleven.

Wout Schotsman

KRINGLOOP Het is een waardevolle kringloop, volgens Rob van Wonderen. De gemeente int reclamebelasting bij alle Bennekomse Centrumondernemers. Dat geld gaat naar de Stichting Ondernemersfonds Bennekom Centrum, die de opdracht heeft al het mogelijke te doen Bennekom Centrum levendig te laten zijn, via allerlei acties. In de vier weken van december hebben elke week tweehonderd consumenten de kans een cadeaubon van 10 euro te winnen. Die bonnen kunnen besteed worden bij Bennekomse centrumondernemers. Via die route komt een deel van het het reclamebelastinggeld toch weer terug bij de ondernemers. Iedereen blij!

DANK Deze vorm van actie is bedacht om de Bennekomse consument te bedanken dat hij in Bennekom aankopen doet, die hij wellicht ook elders had kunnen doen. Waarom blijft die consument in Bennekom? Rob van Wonderen hoopt dat dat ook een bedankje is van de consument voor de actieve winkeliers die zo hun best doen om van Bennekom Centrum een levendig centrum te maken, waar eigenlijk alles te koop is wat je nodig hebt, waar de best mogelijke service wordt geleverd en waar steeds weer iets vrolijks te doen is. Veel vrolijke dingen (Vlegeldag, Dickens Fair, Koningsdag, Kunstmarkt) konden niet doorgaan wegens de coronacrisis. Dat is mede reden waarom de cadeaubonnenactie is bedacht, waarmee een flink deel van het budget van de stichting naar de consument gaat. Toch leuk aan het eind van een jaar met zoveel zorgen over de volksgezondheid en over die van ons en onze naasten.

ZO WERKT HET 1. De actie loopt van 1 tot en met 24 december. 2. In die periode krijgt elke consument bij een aankoop van minimaal 15 euro een deelnamekaart. 3. De consument vult de deelnamekaart in en deponeert die in één van de drie tonnen bij Albert Heijn, de PLUS, of de Lidl. 4. Elke week worden tweehonderd winnaars getrokken uit de die week ingeleverde deelnamekaarten. 5. De gewonnen cadeaubonnen van 10 euro worden per post aan de consument gestuurd. 6. De cadeaubon is bij elke Bennekomse centrumondernemer te gebruiken. 7. De cadeaubon is geldig tot en met 31 maart 2022, dient in één keer besteed te worden en is niet inwisselbaar voor geld. Het zijn, ook voor de Bennekomse winkeliers, onzekere tijden. Omwille van de gezondheid is het goed zo veel mogelijk thuis te blijven. Als je toch aankopen moet doen, dan is het fijn dichtbij een goed voorzien centrum te hebben, al moet je ook daar (juist daar!) een mondkapje op hebben. En als je dan ook nog kans hebt op het winnen van één of meer van de 800 cadeaubonnen van een tientje.

De Bennekomse winkeliers hopen zo enige vrolijkheid te bieden in de donkere weken voor Kerst!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie