Het estafettestokje voor inzameling van goederen voor de voedselbank Ede is in april 2024 in handen van De Zandschulp/Regiobank in Bennekom.
Het estafettestokje voor inzameling van goederen voor de voedselbank Ede is in april 2024 in handen van De Zandschulp/Regiobank in Bennekom. Voedselbank Ede

Estafettestokje Voedselbank in april bij Van de Zandschulp/RegioBank Bennekom

28 maart 2024 om 09:14 Maatschappelijk

BENNEKOM In april staan de kratten van de Voedselbank Ede bij Van de Zandschulp assurantiën/RegioBank. RegioBank is een buurtzame bank die graag meedoet aan initiatieven om Bennekom leefbaar te houden. Houdbare levensmiddelen en toiletartikelen kunnen gebracht worden voor de Voedselbank bij Van de Zandschulp/RegioBank van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Het adres is Kierkamperweg 25 in Bennekom.

 Deze keer vraagt de Voedselbank Ede met name om de volgende artikelen als harde groenten zoals kool, uien,winterwortel, aardappelen en verder appels, sinaasappels, houdbare melk, zwarte thee,koffiepads, wereldgerechten, peper/zoutmolentjes, ontbijtcrackers, wasmiddelen, shampoo, douchefris, tandpasta, handzeeppompjes, damesartikelen, luiers vanaf maat 4 en keukenrollen. De Voedselbank Ede is er voor mensen in het hele gebied van de gemeente Ede. 

Naast de mogelijkheid om uw bijdrage te leveren in de vorm van levensmiddelen en toiletartikelen kunt u ook financieel bijdragen aan de Voedselbank Ede. Zie hiervoor de website van de voedselbank (www.voedselbankede.nl). Heel erg bedankt voor uw bijdrage!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie