Heeft u nog producten over breng dat dan naar de Kierkamperweg 25.
Heeft u nog producten over breng dat dan naar de Kierkamperweg 25.

Estafettestokje Voedselbank naar Van de Zandschulp

31 oktober 2017 om 17:49 Algemeen

BENNEKOM - In november kunt u uw lang houdbare etenswaren en drogisterijartikelen voor de Voedselbank Ede weer inleveren bij Van de Zandschulp assurantiën/RegioBank aan de Kierkamperweg 25. Zij hebben het estafettestokje overgenomen van Lingerie Silhouet die de afgelopen maand de kratten in de winkel hadden staan.

“We willen ook als bank graag betrokken zijn bij de plaatselijke gemeenschap en op deze manier helpt de ene bank de andere”, aldus Eddy van Doorn. We doen mee met de estafette, net zo lang als we RegioBank zijn. In november viert RegioBank haar 5-jarige bestaan in Bennekom. Bent u een bedrijf of andere organisatie en wilt u ook een maand inzamelpunt zijn? Neem dan contact op met Estafette coördinator Marijke van Doorn op telefoonnummer (0318) 416269. Ruim honderd gezinnen uit de gemeente Ede maken wekelijks gebruik van de Voedselbank Ede. Hieronder ook een aantal Bennekomse cliënten. De Voedselbank Ede vindt het hartverwarmend dat er al jarenlang zoveel praktische steun is vanuit de Bennekomse bevolking. “Een groot compliment naar de Bennekomse bevolking, die zich hiermee weer van haar beste kant laat zien”, aldus de medewerkers.

Heeft u nog producten over of koopt u bij het boodschappen doen eens wat extra? Breng dat dan naar de Kierkamperweg 25. Namens alle cliënten die gebruik maken van de Voedselbank heel hartelijk dank voor uw medewerking.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie