Judah Berefo
Judah Berefo Theo Beumer

Gifbeker Bennekom moet helemaal leeg

Voetbal

BENNEKOM ,,Het zit Bennekom dit seizoen zeker niet mee. De gifbeker moet blijkbaar helemaal leeg’’, constateerde Aad van den Berg na de 3-0 nederlaag bij Almkerk.

,,Het klinkt misschien raar. Maar wij speelden voor de rust een van de betere, zo niet beste helft van het seizoen’’, ging de Bennekom trainer verder. ,,Met Judah Berefo als uitblinker creëerden wij diverse kansen. Maar Fabian Beukhof, Jeffrey Rutgers, Kai Huisman en Viggo Koeleman wisten niet te scoren. Waardeloos. En dan is het heel zuur dat na balverlies van Fabian Beukhof, Almkerk ook nog op 1-0 voor komt.’’ Niels Nieuwesteeg was de doelpuntenmaker.

,,In de rust aangegeven dat als wij zo zouden blijven spelen, wij er wel twee of drie zouden inprikken. Het begin van de tweede helft was ook wel aardig. Maar waar Mike Jansen geen strafschop kreeg, werd er aan de andere kant na een lichte overtreding van Joris Klein Holte wel een gegeven. Dat gebeurt dan ook nog.’’

Na de benutte strafschop van Jelle Stalenhoef ging Bennekom alles of niets spelen. Het centrale duo Mike Jansen en Just Berends ging voorin lopen. Uiteindelijk werd het ook nog 3-0.(Niels Nieuwesteeg). Ook de trainer van Almkerk gaf na afloop toe dat het heel anders had kunnen lopen’’, baalde Van den Berg nog eens.

Bennekom zakt nu naar plaats tien. ,,Kijkend naar alle wedstrijden, hadden we een punt of zeven meer moeten hebben. Dan was het plek drie geweest. Maar ik besef dat dit niet zo is. Wij moeten punten pakken. Dat moet dan beginnen zaterdag thuis tegen hekkensluiter Sliedrecht.’’

advertentie
Afbeelding
Feest voor Americana fans bij Live Stage Marnix 31 jan, 07:15
Logo
Afbeelding
Gouden handjes Gertjan Meerkerk bezorgen DVO zege 29 jan, 09:05
Logo
Afbeelding
Vier op een rij voor Bennekom 28 jan, 21:13
Afbeelding
Jan van Eck plaatste 1468 'Bennekomse plaatjes' op Instagram: 'Bennekom is echt zo prachtig' 27 jan, 13:54
Afbeelding
Politie Ede zoekt zwarte sporttas en vraagt hulp inwoners Bennekom 26 jan, 18:07
Afbeelding
Galerie Bonaventura is terug in Bennekom: 'Het was nu of nooit' 26 jan, 13:46
Afbeelding
'Ooglidcorrectie spannend? Na afloop vindt eigenlijk iedereen dat het 100 procent is meegevallen' 25 jan, 16:55
advertentie