Just Berends
Just Berends Theo Beumer

Aad van den Berg: ,,Het was helemaal niets met Bennekom’’

30 oktober 2021 om 17:59 Voetbal

BENNEKOM ,,Ik heb de hele week lopen lullen hekkensluiter DOS Kampen niet te onderschatten. En dan krijg je een wedstrijd waarin dat wel gebeurde’’, baalde Aad van den Berg van de 3-0 nederlaag.

,,Het was gewoon een collectieve offday’’, stelde de Bennekom trainer. ,,Wij hebben een lesje gekregen in inzet, strijd en slimmigheid. ,,Het was gewoon een collectieve offday’’, stelde de Bennekom trainer. ,,Wij hebben een lesje gekregen in inzet, strijd en slimmigheid. Het eerste doelpunt viel na tien minuten. Wij grepen drie keer in als oude wijven.’’ Twan Knul wist te profiteren. ,,Bij de 2-0 was er ook sprake van half ingrijpen.’’ Hier scoorde Matthijs de Blok. De ellende was compleet met een eigen doelpunt van Just Berends: 3-0.

,,Na rust was er plan B. Met Just Berends naar voren, hebben wij met vier spitsen gespeeld. Maar het was en bleef helemaal niets’’, was Van den Berg klip en klaar. Kansen van Andreas Dusink, Fabian Beukhof en Judah Berefo bleven onbenut.

Nummer vier Bennekom ziet de koplopers CSV Apeldoorn en DZC’68 uitlopen naar een voorsprong van vijf punten. ,,Zaterdag tegen DOS’37 moeten wij revanche nemen.’’