Maartje en Myrthe met het onderdeel tafeltje hoeksteun
Maartje en Myrthe met het onderdeel tafeltje hoeksteun Isis vd Put

Afgelopen weekend hebben 12 teams hun laatste plaatsingswedstrijd gehad in Groenlo.

6 februari 2023 om 09:14 Sport Deel je nieuws

We zijn van start gegaan in de categorie dames duo E-Jeugd. Rosalieke en Mila waren deze keer al iets minder zenuwachtig zij hebben daardoor maar liefst een score van 21.050 gekregen wat voldoende is voor het limiet om door te stromen naar het Gelderse kampioenschap op 11 Maart wat door DOS Bennekom en DOK ede zal worden georganiseerd.

Bij het team Eva en Lenthe had Lenthe nog wat weinig energie omdat ze kort geleden flink ziek is geweest. Toch heeft ze ontzettend hard gewerkt en hebben ze een score 21.110 gekregen.

Maartje en Myrthe de gymnasten op de foto draaide opnieuw een technische strakke oefening en met het puntentotaal van 22.400 zijn ze 2de geworden.

Het team bestaande uit Melissa, Fiënna en Liva draaide hun beste oefening van dit seizoen je kon goed merken dat ze veel in de training hadden gewerkt aan kracht en spanningsoefeningen. Dit team is 6de geworden.

Ook het team van Thirza en Raisa hebben grote stappen gemaakt en hebben het limiet behaald met een score van 21.550.

Megan Bibi hadden in hun 1ste wedstrijd het limiet al weten te behalen deze wedstrijd was de jury wat strenger voor hen ondanks dat de meiden een nette hoeksteun hebben laten zien.

Ook het team van Sterre en Fay heeft heel hard gewerkt en hebben maar liefst 1,5 punt extra behaald ten opzichte van hun vorige wedstrijd. Dit komt omdat ook dit team hard gewerkt had aan hun netheid op de onderdelen.

In de categorie D-Junioren trio mocht het team van Hanneke Joyce en Lieke opnieuw een mooie hoge basket laten zien en de start van de krokodil op de benen ging perfect. Helaas werd de motion door naar hurk afgekeurd door de jury wat een hoop punten heeft gekost.

Janneke Tara en Gebke is een team wat voorheen voor K&V Renkum uit kwam zij en nog 6 andere clubgenoten zijn dit jaar bij ons komen trainen. Dit niveau hadden de meiden nog nooit eerder gedaan maar de mooie basket salto voorover ging super goed waardoor dit team een bronzen medaille heeft ontvangen.

In de categorie Dames duo D+ Senior zijn beide teams met een medaille naar huis gegaan.

Lana Thirza hebben bij Balans de hoogste score voor artistiek weten te behalen en hebben hiermee een 2de plaats gescoord.

Irsa en Sarah konden door een blessure net niet alles eruit halen wat ze konden maar hebben alsnog een 3de plaats ontvangen.

Al met al opnieuw een groot succes. A.s zaterdag en zondag komen er nog 8 teams in actie ook zijn gaan hun best doen om zich te plaatsen voor het Gelderse kampioenschap in Ede.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie