Gouden medaille voor het team Annelot, Floor en Sylvie
Gouden medaille voor het team Annelot, Floor en Sylvie Lana

Opnieuw medailles voor de acrogymnasten van DOS.

22 januari 2023 om 21:01 Sport Deel je nieuws

Gisteren mochten er 4 teams deelnemen in Dinxperlo en alle 4 de teams hebben een medaille ontvangen.

Marit en Evelien mochten de spits voor ons afbijten ondanks dat er flink wat zenuwen aanwezig waren is het de meiden gelukt om onder andere een mooi boogje te laten zien. Hiermee hebben zij een bronzen medaille omgehangen gekregen.

Madelon en Iris waren vorig jaar al een team samen maar besloten dit jaar een moeilijk element te turnen. De tos op noemen wij hem Madelon gooit Iris omhoog en vangt haar dan weer staand op haar handen en schouders op. Dit element stond als een huis en de meiden zijn beloond met een 3de plaats in een grote categorie van veel teams.

Floor Annelot en Sylvie hadden al een feestje te vieren wat Floor was deze wedstrijddag ook nog eens jarig. Hun Basket salto achterover ging ontzettend hoog en werd goed geland waardoor dit teams met een gouden medaille naar huis mochten.

Saraï Sophie en Salomé doen dit jaar mee in een nieuw niveau D+ Senior waarbij zij een balans en een tempo oefening laten zien. Salomé was recent nog erg ziek geweest maar alle kracht die ze had zat in deze oefeningen een groot succes voor hun want zij hebben een zilveren medaille ontvangen. Opnieuw een zeer geslaagde dag voor onze gymnasten in Februari mogen alle sporters voor een tweede keer de wedstrijdvloer op.

Onze juryleden Eelco en Nicole die pas geslaagd zijn voor hun ABC jurycursus waren de hele dag aanwezig om te jureren.

Bedankt trainersduo Lana en Elroy voor jullie fijne begeleiding deze wedstrijddag!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie