Afbeelding
Theo Beumer

DVO/Accountor heet vanaf 1 januari 2023 DVO/Transus

Korfbal

BENNEKOM Korfbalvereniging DVO uit Bennekom, nu nog uitkomend onder de naam DVO/Accountor, gaat per 1 januari 2023 voor vijf jaar de naamverbintenis aan met de nieuwe naamsponsor Transus. De nieuwe naam wordt dan DVO/Transus.

Bob Keller, voor veel DVO’ers bekend als trouwe supporter van de club, is mede-eigenaar van Transus. Zijn enthousiasme voor de sport was al snel duidelijk en in de gesprekken met de sponsorcommissie werd al snel duidelijk dat zijn groene hart precies in lijn lag met hetgeen de club wil bereiken. In alle gesprekken was het enthousiasme een rode draad. 

Transus biedt organisaties het digitale platform om handelsdocumenten uit te wisselen. Onmisbaar in de retail. Deze samenwerking biedt DVO veel mogelijkheden voor de toekomst en daar zijn we maar wat trots op. 


Sinds juni 2015 is de financiële dienstverlener, Accountor Nederland, de eerste naamsponsor van DVO. De contacten werden in 2015 gelegd door DVO-lid Aart Berkhout en resulteerden in een ruim zevenenhalfjarige naamverbintenis. Door deze verbinding is de clubnaam veranderd in DVO/Accountor. Als “naamgever” adopteerde Accountor ook drie achtereenvolgende jaren het in Bennekom gehouden NK Veldkorfbal. Accountor is tot en met eind 2022 de naamsponsor. Daarna zal het stokje officieel worden overgedragen aan Transus.

De Bennekomse korfbalvereniging acteert in de net begonnen Korfbal League al onder de naam van DVO/Transus. 

advertentie
Afbeelding
Inzamelen voor de Voedselbank 29 nov, 10:01
Afbeelding
Regelmatige zege DVO 27 nov, 10:50
Afbeelding
Aad van den Berg: ,,Geen crisis bij Bennekom’’ 26 nov, 19:57
Afbeelding
Rijzende ster op podium bij Live Stage Marnix 25 nov, 11:06
Logo
Afbeelding
Orange The World kleurt ook Bennekom oranje: ‘Geweld tegen vrouwen moet stoppen’ 23 nov, 13:43
Afbeelding
Fietsster gewond door aanrijding in Dorpsstraat 23 nov, 06:59
Afbeelding
Motto?: Gezelligheid en goede doelen 22 nov, 20:58
advertentie