Afbeelding
Bernard Weerdmeester

DVO maakt direct al het verschil

Korfbal

BENNEKOM De korfballers van DVO/Accountor maakten al snel het verschil met het nog ongeslagen KCC/CK Kozijnen. Binnen een kwartier was het al 5-0. Uiteindelijk werd het een probleemloze Bennekomse zege: 23-15.

,,Wij begonnen heel scherp. In feite was het toen al gebeurd’’, had ook Richard van Vloten gezien. ,,Door concentratieverlies, kregen wij er toch nog vijf tegen voor de rust, waardoor het halverwege 11-5 stond. De tweede helft verdedigden wij ook minder scherp. Kregen er nog tien tegen. Maar wij zijn geen moment in de problemen geweest’’, liet de DVO trainer weten.

DVO is nu samen met PKC koploper, dat een iets beter doelsaldo heeft. ,,Wij hebben nu de drie sterkste ploegen in deze poule gehad. De komende weken wachten TOP uit en Oost Arnhem thuis. Wij mogen geen misser maken. Doel zal ook zijn persoonlijke doelstellingen te halen. Uiteindelijk moeten we met een goede uitgangspositie de zaal ingaan.’’

Doelpunten: Koen van Roekel 6x, Daniëlle Boadi 4x, Gertjan Meerkerk en Annelie de Korte3x, Menno van der Neut, Robbe de Wit en Maayke Brouwer 2x en Barbara Brouwer 1.

advertentie
Afbeelding
Inzamelen voor de Voedselbank 29 nov, 10:01
Afbeelding
Regelmatige zege DVO 27 nov, 10:50
Afbeelding
Aad van den Berg: ,,Geen crisis bij Bennekom’’ 26 nov, 19:57
Afbeelding
Rijzende ster op podium bij Live Stage Marnix 25 nov, 11:06
Logo
Afbeelding
Orange The World kleurt ook Bennekom oranje: ‘Geweld tegen vrouwen moet stoppen’ 23 nov, 13:43
Afbeelding
Fietsster gewond door aanrijding in Dorpsstraat 23 nov, 06:59
Afbeelding
Motto?: Gezelligheid en goede doelen 22 nov, 20:58
advertentie