Culinair Landgoed Parc Broekhuizen is versierd met kerstlichtjes en kerstbomen.
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen is versierd met kerstlichtjes en kerstbomen. Parc Broekhuizen

Jaarafsluiting bij Parc Broekhuizen

14 december 2023 om 16:09 Zakelijk

LEERSUM ,,We zitten midden in de gezellige decembermaand. Culinair Landgoed Parc Broekhuizen is prachtig versierd met gezellige lichtjes en mooie kerstbomen waardoor u vanaf het moment dat u aan komt rijden al uw ogen kunt uitkijken.”

,,Bij ons bent u daarom aan het juiste adres om de feestdagen door te brengen. Of het nu gaat om kerst vieren óf het zakelijke jaar afsluiten met onze vergaderspecial. Deze special kunt u uiteraard ook gebruiken voor de opstart van 2024.”

VERGADERSPECIAL

,,Wilt u 2023 evalueren met uw werknemers of relaties of alvast vooruit kijken naar het nieuwe zakelijke jaar? Dan bieden wij u een mooie kans. Tot 30 april 2024 kunt u gebruik maken van onze vergaderspecials voor vergaderingen geboekt vóór 1 februari 2024.”

,,Wij bieden u graag onderstaande mogelijkheden aan: Een 8-uurs vergaderarrangement voor 97,50 euro per persoon; een 12-uurs vergaderarrangement voor 175 euro per persoon inclusief een 3-gangen diner in Bistro LOF; een 24-uurs vergaderarrangement voor 370 euro per persoon inclusief een hotelovernachting en een 3-gangen diner in Bistro LOF.”

,,Een Green Meeting, gebaseerd op onze in november 2023 behaalde Green Globe certificering. Voor 125 euro per persoon kunt u 8 uur vergaderen inclusief een sandwichlunch in Bistro LOF, een korte inspiratie workshop tijdens de ochtendbreak, een wandeling over het landgoed tijdens de middagbreak en een afsluitende borrel.”

,,Bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen kunt u in alle rust vergaderen op een prachtige locatie. Wij verzorgen alles tot in detail zodat u zich volledig kunt concentreren op uw vergadering.”

LAATSTE KANS

,,Vier kerst samen met uw geliefden op een speciale manier tijdens het exclusieve ‘Soulful Christmas Dinner Concert met Trijntje’. Op 24 december hebben wij nog enkele tafels beschikbaar en nodigen wij u graag uit om een fantastische avond te komen beleven op ons prachtig versierde landgoed. We verwelkomen u graag in ons Koetshuis waar we u feestelijk ontvangen met een glas bubbels. Neem samen met uw gezelschap plaats aan een mooi aangeklede tafel en geniet van een culinair 5-gangen diner met bijpassend wijnarrangement. Trijntje Oosterhuis zal tijdens het diner prachtige kerstmuziek ten gehore brengen waarbij zij akoestisch begeleid wordt op de piano. Een kleinschalig concert met veel persoonlijke aandacht, waarbij u niet alleen kunt genieten van de mooiste kerstnummers, maar ook van de meest culinaire creaties. Ter afsluiting van het diner kunt u Trijntje persoonlijk ontmoeten tijdens de meet & greet.”

CADEAU

,,Bent u voor de feestelijke decembermaand nog op zoek naar een cadeau voor een vriend, familielid of collega? Verras hem of haar met een cadeaubon van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Een heerlijke lunch of diner bij Restaurant Voltaire* of Bistro LOF? Of een bijzondere overnachting in ons boutique hotel? Dat is allemaal mogelijk en met deze bon geeft u hoe dan ook een uniek cadeau!”

,,Wilt u een reservering maken of meer informatie lezen? Ga naar www.parcbroekhuizen.nl en dan verwelkomen wij u graag bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).