'Team Mayor', met burgemeester René Verhulst en amazone Titia Roseboom op haar paard Iv gaat van start voor 'hun' 'Ride & Run', onderdeel van CH Bennekom 2023.
'Team Mayor', met burgemeester René Verhulst en amazone Titia Roseboom op haar paard Iv gaat van start voor 'hun' 'Ride & Run', onderdeel van CH Bennekom 2023. Dick Martens

Een dag paardensport voor het hele gezin

21 mei 2023 om 19:11

Burgemeester RenĂ© Verhulst neemt deel aan Ride & Run 

BENNEKOM Op Hemelvaartsdag trokken traditiegetrouw weer duizenden bezoekers naar Landgoed Hoekelum om daar, tijdens de 116e editie van CH Bennekom, 'een dag paardensport voor het hele gezin' te beleven of te ervaren. Inmiddels ook traditioneel stond de Ride & Run weer op het programma, met Edes burgemeester René Verhulst onder de deelnemers.


Dick Martens

Verhulst was onderdeel van 'Team Mayor', waarbij hij als loper de 5 kilometer aflegde samen met amazone Titia Roseboom, op haar paard Iv. Na 29 minuten was het sportieve duo alweer terug. Moe maar voldaan, maar een mooie ervaring rijker. ,,Ik loop hier wel vaker, maar nu met een bijzonder 'gezelschap'. Je kan onderweg een praatje maken met de ruiter. Ik had het nog nooit gedaan, maar het was heel leuk om te doen en mooi, dat het hier kan."