Mohammed Hazzat vertrekt bij ZVC Veenendaal
Mohammed Hazzat vertrekt bij ZVC Veenendaal Pieter Limbeek

Van Gent Finaleweken: Edenaar Mohammed Hazzat naar ZVG Gagemax

16 mei 2023 om 13:02 Voetbal

EDE De nu nog bij ZVC Veenendaal spelende zaalvoetballer Mohammed Hazzat gaat volgend seizoen bij ZVG Gagemax (Gorinchem) spelen. 

De 21-jarige zaalvoetballer, bij het Edese Bordeauxboys bestuurslid, speelde de afgelopen vijf jaar bij het Veenendaalse ZVC Veenendaal. Eerder speelde Hazzat ook zaalvoetbal bij de FC Bordeauxboys (Jeugd) en ZVV Ede.

 In de eerste divisie werd de tweede periodetitel gepakt. Hazzat speelt daarom momenteel samen met zijn binnenkort voormalige teamgenoten play-offs voor promotie naar de eredivisie.

,,Ik heb een topseizoen gehad bij ZVC Veenendaal. Naast het feit dat ZVC Veenendaal dus nog in de race is naar de Eredivisie te promoveren, ook een persoonlijk succes geboekt. Dertig treffers in 19 wedstrijden is niet slecht”, zegt Hazzat bescheiden.

Hij was toe aan een verandering van club. 

,,Samir Makouki (ex-international/trainer) is coach bij ZVG Gagemax. Ik wilde graag onder hem spelen en mij verder ontwikkelen. Maar gisteren (maandag, red) is bekend geworden dat de club en de coach na dit seizoen uit elkaar gaan.”

Mohammed Hazzat heeft dus twee kansen op enigerlei wijze de Eredivisie te bereiken. ,,Het mooie is dat ZVG Gagemax ook P/D wedstrijden speelt om de Eredivisie te bereiken. Vorige week knap met 6-1 van het sterke Heracles Almelo Futsal gewonnen. Dat zou helemaal de kers op de taart zijn. Een mooie overstap en dan Eredivisionist. Wat wil je nog meer. Maar eerst zal ik mijn uiterste best doen dit ook met ZVC Veenendaal te bereiken”, besluit Mohammed Hazzat gedecideerd.

Voor Mohammed  Hazzat kan nog een pikante halve finale Volgen. ZVC Veenendaal en de ploeg uit Gorinchem kunnen elkaar in de halve finale om promotie tegenkomen.

Hazzat tekende afgelopen week bij ZVG/Cagemax zijn overeenkomst voor het seizoen 2023/2024.