Afbeelding
Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden

Nieuwe kerstkaarten van de Edese Schaapskudden

11 november 2022 om 08:00 Kunst

EDE De Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden heeft op woensdag 9 november haar nieuwe kerstkaarten gepresenteerd. Dit jaar is opnieuw gekozen voor twee verschillende ontwerpen; een klassieke en een moderne. 

Het klassieke ontwerp is gemaakt door de Edese kunstenares Tini van Gijtenbeek, zij levert al vele jaren het ontwerp voor onze kerstkaart. Het moderne ontwerp, een fraaie potloodtekening, is dit jaar vervaardigd door de Edese kunstenares Sonja Hartsuiker. Beide kunstenaressen hebben hun ontwerp belangeloos geleverd aan de schaapskudden. 

BESTELLEN De onthulling van beide kerstkaarten vond plaats bij restaurant Juffrouw Tok in het bijzijn van bestuur, herders, vrijwilligers en relaties van de schaapskudden. Herman Prangsma, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden, presenteerde de presentatie en bedankte beide kunstenaressen voor hun belangeloze inzet en prachtige ontwerp. Met ingang van 10 november zijn de kerstkaarten te bestellen via onze webwinkel op www.edeseschaapskudden.nl. De verkooppunten worden bekendgemaakt op de website en de Facebookpagina.

De kaarten zijn verpakt in een setje, bestaande uit vijf klassieke of vijf moderne kerstkaarten met enveloppen. De verkoopprijs is gelijk aan die van vorig jaar, namelijk 5,00 euro. De opbrengst van de kerstkaarten is volledig voor de instandhouding van de Edese schaapskudden.

Meer informatie is te vinden op: www.edeseschaapskudden.nl, www.facebook.com/edeseschaapskudden of https://twitter.com/Edese_Schapen

Afbeelding