De Pieten uit De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis komen naar Ede.
De Pieten uit De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis komen naar Ede. De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

Winactie: Ontmoet de Pieten uit De Grote Sinterklaasfilm bij Monkey Town Ede

11 november 2022 om 08:43 Evenementen

EDE Wil jij weten wat het geheim is van Marco Marsepeins pepernoten? Of wat het lievelingsspeelgoed is van Bennie Taaitaai en Chico Choco? Of wat Kim Kado en Paco Post het allerleukste vinden aan Pietje zijn? Dan hebben we goed nieuws. Deze Pieten uit De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis komen namelijk op zondag 27 november tussen 13.40 en 14.40 uur naar Monkey Town Ede voor een meet-and-greet, waarbij je met ze op de foto kan en hen het Pietenpak van het lijf mag vragen. 

EdeStad.nl mag twee keer een prijs weggeven, bestaande uit: twee toegangskaartjes voor Monkey Town en twee bioscoopkaartjes voor De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis. Wil je hier kans op maken? Stuur dan een mailtje naar ede.stad@bdu.nl onder vermelding van ‘De Grote Sinterklaasfilm’ met je naam, adres en telefoonnummer én volg EdeStad.nl op Instagram. Op maandag 21 november nemen we contact op met de twee winnaars. 

Let op wel op: op zaterdag 26 november organiseert Monkey Town door het hele land de Nationale Pietendag, waar kinderen een echt Pietendiploma kunnen halen. De meet-and-greet met de Pieten uit ‘De Grote Sinterklaasfilm’ is op zondag 27 november van 13.40 tot 14.40 uur. Dit zijn dus twee aparte momenten. Er zijn geen speciale tickets voor de Pietendag of de meet-and-greet te koop. Bezoekers krijgen toegang met een reguliere toegangskaart die te koop is aan de kassa van Monkey Town.