Cultuurcafé bij Fort bij Asperen

26 juni 2019 om 15:06

ASPEREN Op zondag 30 juni om 15.00 uur brengt het Wijchens trio 'PUUR zingt met liefde' het programma "Met liefde gezongen" in de Taveerne van het Fort bij Asperen. Zij brengen liederen die bekend zijn geworden door List & Shaffy, Jules de Corte, Frans Halsema, Jenny Arean, Toon Hermans, Karin Bloemen en anderen.
De liederen worden gezongen door Hans Meek en Carine Poels met begeleiding van Leo Driesenaar op piano. Dit Wijchens trio brengt een gevarieerd programma waarbij de liefde wordt gekoesterd, bespot, kritisch onder de loep genomen en met smart bezongen. Het wordt een afwisselend programma met een knipoog, een lach en een traan, op deze middag met liefde bezongen.
De CultuurCafé's met muziekvoorstellingen en lezingen trekken een belangstellend publiek en brengen levendigheid en het goede gesprek naar het fort. Entree is gratis, na afloop wordt met de pet rondgegaan.
CultuurCafé, met Trio PUUR aanvang 15.00 uur, entree is gratis. Fort bij Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy, www.fortbijasperen.nl en www.lwbdetaveerne.nl