Afbeelding
Burcht van Haeften

Grand Café in Haaften opent haar deuren

26 juni 2019 om 11:44

HAAFTEN Op 5 juli is de Burcht van Haeften een horecagelegenheid rijker. In het veelzijdige complex is afgelopen maanden hard gewerkt aan het realiseren van een Grand Café. Bezoekers kunnen hier genieten van onder andere een lunch, high-tea en bijeenkomsten met catering.

De directeur van exploitant CMN-Groep Ron Cretier kijkt tevreden naar de gang van zaken. ,,Vele bezoekers maken reeds gebruik van de bestaande faciliteren en er is een grote behoefte aan een uitbreiding van de horeca. Het Grand Café is een ruimte die als 'oudbruin' bestempeld kan worden, waar de huiselijke sfeer de boventoon voert."

Het is ook mogelijk om feesten en zakelijke bijeenkomsten te organiseren met een uitgebreide catering. Tevens is de ruimte ingericht om er met enige regelmaat (kinder-)films te vertonen.

De komende maanden wordt het aanbod van maaltijden flink uitgebreid en na de zomer wordt een volwaardige Brasserie worden gerealiseerd.

Op 5 juli is er een inloopavond georganiseerd om kennis te maken met de nieuwste aanwinst in Haaften. Van 18:00 tot 20:00 uur is er een feestelijke receptie met een hapje en een drankje. Burcht van Haeften, Vredeplein 1, 4175 HA Haaften.