Gloria Bell
Gloria Bell Filmdepot

Iraans drama en Julianne Moore

26 juni 2019 om 16:21

GELDERMALSEN Komende week op vrijdag 28 juni om 20:30 uur opent LingeFilm haar deuren voor het Iraanse drama No Date, No Signature. Heb je destijds genoten van A Separation, zet dan gerust deze avond in je agenda. Dat geldt natuurlijk ook alle andere filmliefhebbers!

Op zaterdag 29 juni om 20:30 uur nodigt LingeFilm het publiek uit om Gloria’s onverwoestbare verliefdheid op het leven te ervaren in Gloria Bell. Julianne Moore schittert als Gloria Bell, een gescheiden vrouw die voor zichzelf kiest.

No date, no signature. Deze week bij LingeFilm een Iraans drama. Een jongen van 8 jaar komt om het leven, maar wie is schuldig aan zijn dood? Is de schuldige de forenisch arts die het motorongeluk veroorzaakte? Of is zijn dood veroorzaakt door de poulier die bedorven kippenvlees verkocht aan het gezin? De diverse betrokkenen trekken zich hun rol erg aan en worstelen ook om het goede te doen. Laat je onderdompelen in morele dilemma's.

Gloria Bell, deze week bij LingeFilm, gaat over de gescheiden vrouw Gloria, gespeeld door Oscarwinnares Julianne Moore. Gloria is single, gescheiden, 50+ en geniet zoveel mogelijk van het leven. Ze houdt van dansen, zingen en gaat veel uit. Ze is niet zielig, ze hoeft niet persé een relatie, en toch... Ze ontmoet een man waarmee ze een relatie begint, maar haar onbestemde gevoelens houden aan. Deze film gaat verder waar veel datingfilms eindigen.

Tickets Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondagavond 20.00 uur en woensdagavond 20.00 uur. Entree € 8,00 / LingeFilm FanPas € 5,50.

KIDS-FILMS: aanvang zondag- en woensdagmiddag 14.30 uur. Entree € 6,50 / LingeFilm FanPas € 4,00. E-tickets via www.lingefilm.nl.