Vrijwilligers Humanitas

19 maart 2019 om 11:50

H'VELD-G'DAM Home-Start, een activiteit van Humanitas Drechtsteden, biedt gratis laagdrempelige (opvoedkundige) steun aan gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0- 15 jaar. De vrijwilligers komen wekelijks bij een hulpvragend gezin thuis. Home-Start is actief in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Zeven nieuwe vrijwilligers ontvingen begin maart uit handen van wethouder Hanny Visser een certificaat.

Zij volgden een interne training als voorbereiding op hun taak als vrijwilliger bij Home-Start. De geslaagden zijn enthousiast om met hun vrijwilligerswerk te beginnen. Home-Start en Humanitas werken uitsluitend met professioneel opgeleide vrijwilligers, daarin onderscheiden ze zich ten opzichte van veel andere vrijwiligersorganisaties. Na afsluiting van hun training ontvingen de cursisten uit handen van wethouder Visser van de gemeente Sliedrecht het felbegeerde certificaat.

Voor meer informatie: www.home-start.nl of www.humanitas.nl of neem contact op met de coördinator van Home-Start Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam, 06-20249328 of s.zonneveld@humanitas.nl