Afbeelding

Samen zingen heeft een enorme verbindende kracht

15 maart 2022 om 15:22 Overig

Samen zingen heeft een enorme verbindende kracht

BENNEKOM - Samen zingen heeft een enorme verbindende kracht en activeert het brein, volgens prof dr. Erik Scherder Hoogleraar Klinische Neuropsychologie. Daar weten de zingende heren van Mannenkoor Voice-Male alles van. Waarom alleen zingen in de badkamer, terwijl je samen veel meer plezier kan hebben en het ook nog eens gezond is voor je lichaam en geest.

Op 25 maart om 19.30 uur organiseert Voice-Male een Event wat als een proeverij van muzikale noten genoemd mag worden, met gastoptredens van bekende solisten die roots met Bennekom hebben, zoals Lilian Hak, die recentelijk bij ‘de wereld draait door’ heeft opgetreden en landelijk bekend is in de filmmuziekwereld. Dan Teun Dupain met zijn mannen van QuartetQ, ook geen onbekenden. Zij treden jaarlijks op tijdens de Dickens Markt in Bennekom en zingen samen smakelijke noten.

Voice-Male is een mannenkoor dat zich onderscheidt van andere koren door net even iets anders te doen. Zo zingen zij verrassende nummers: Haus am See, Krist’e Aghsdga, een Ode aan Bennekom, The Erie Canal, You raise me up en Hee ga je mee. Dus alle reden om dit event te bezoeken in de Brink in Bennekom. Kaarten kosten 10 euro en zijn bij de ingang verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.voicemale.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie