Ferdinand (links) en Vincent Nap in feestzaal Casa Cerveza.
Ferdinand (links) en Vincent Nap in feestzaal Casa Cerveza. Freek Wolff

Red’s Tapas Grill & Bar opent ook Casa Cerveza weer: Feestzaal en dakterras met tapasbuffet

2 maart 2022 om 14:00 Zakelijk

EDE Van kipkluifjes tot inktvisringetjes en van bitterballen tot wraps met zalm of carpaccio en dadels met roomkaas. De keuze is groot bij Red’s Tapas Grill & Bar. Ook de deur van feestzaal en dakterras van Casa Cerveza is weer open.

De broers Ferdinand (36) en Vincent (33) Nap uit Ede zijn blij dat de pittige coronajaren achter de rug zijn, hoewel ze met thuisbezorging vanuit hun eigen keuken de klandizie goed bleven bedienen.

Acht jaar geleden begonnen de ervaren horeca-mannen aan de uitdaging op een fraaie locatie in het hart van de stad. En met succes. Want het tapasconcept bestond nog niet in Ede en de gasten waren laaiend enthousiast.

LIVEMUZIEK ,,We bieden veel variatie, met een derde vlees, een derde vis en een derde vegetarisch. Het is een mix van warme, koude en gezonde hapjes. Bij Red’s hebben we 74 gerechten op de kaart. Er is voor ieder wat wils en de tafel staat gezellig vol.”

De zaal op de eerste verdieping bij het restaurant heet Casa Cerveza en is ideaal voor feesten en partijen. Deze is te huren voor verjaardagen, bruiloften, jubilea, babyshowers en andere feesten voor groepen van vijftien tot zo’n honderdvijftig bezoekers. Met koffie, taart, tapasbuffetten, desserts, livemuziek en deejays of eigen muziek. In de zomer kan er een barbecue plaatsvinden op het dakterras. ,,Eventueel regelen wij de (live)muziek, want we hebben veel artiesten in ons portfolio. De gitarist en zanger Raymundo speelt op zaterdag sowieso in ons restaurant. Hij zingt Spaanse nummers en dat creëert extra sfeer.”

PINCHO’S Bij Red’s toont de menukaart een grote diversiteit, van luxe Spaanse hapjes tot vegan pincho’s (kleine broodjes). ,,Elk gerecht is een plaatje op zich.” Daarnaast kunnen gasten ook kiezen voor bijvoorbeeld kaassoufflés, kipnuggets of vlammetjes. Er zijn kinderbuffetten en eventueel wordt er een speelhoek opgebouwd.

De gebroeders Nap bieden de feestzaal aan van woensdag tot en met zondag, met een instapprijs van 6,95 euro per uur per persoon voor onbeperkt drinken, de zaal, de geluidsinstallatie en een personeelslid. ,,We gaan mensen dus niet verplichten tot vier uur, die keuze kunnen ze zelf maken, ook op de avond zelf.”

Red’s Tapas Grill & Bar en Casa Cerveza, Museumplein 3, Ede, tel. 0318-595856, mail: info@reds.nu 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Red’s Tapas Grill & Bar. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie