Afbeelding
PR MHC Ede

Hockeyfestival voor de jeugd bij MHC Ede

26 oktober 2021 om 10:26 Hockey

EDE Sportpark De Bosrand, de plek waar MHC Ede speelt, verandert volgende week woensdag (3 november) in een echt festivalterrein. 

Tijdens dit festival kunnen kinderen de basistechnieken leren van hockey, zijn er uitdagende spelactiviteiten en kan iedereen meedoen aan een heuse hockeyescape. Alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom en mogen gratis deelnemen. Meld je snel aan via het nieuwsitem op www.mhc-ede.nl

MHC Ede organiseert samen met de KNHB en SportWays deze middag. De Edese hockeyvereniging heeft deze middag kunnen organiseren vanwege alle mensen die de club en de sport een warm hart toedragen. Zij hebben massaal ‘Ede Doet’ bonnen ingezameld om deze middag mogelijk te maken. Want zo kan iedereen ervaren hoe leuk deze teamsport is, waar je van en met elkaar kunt leren. 

Op woensdagmiddag 3 november staat een professioneel team klaar om er een fantastische sportieve middag van te maken. Deelname is gratis, hockeyervaring is niet nodig en de club (MHC Ede) zorgt voor een stick en bitje. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je aanmelden. 

De kinderen worden verdeeld in twee leeftijdscategorieën. De eerste groep van 4-7 jaar start om 14.45 uur en de groep van 8 t/m 12 jaar start om 16.15. Zie voor meer informatie het nieuwsitem over het Hockeyfestival op www.mhc-ede.nl. Daar kun je je ook aanmelden.

BEWEGEN BELANGRIJK Sporten voor je ontwikkeling is belangrijk. Ook in de afgelopen twee jaar is gebleken hoe belangrijk sporten is en hoe mensen het gemist hebben toen het tijdelijk niet mogelijk was. Het is niet alleen goed voor je gezondheid, het laat je ook denken in mogelijkheden en oplossingen, omgaan met tegenslag, het vieren van een (persoonlijke) overwinning en het maken van vriendschappen.

,,Een mooi initiatief om alle kinderen uit de gemeente Ede de kans te geven hieraan mee te doen. Omdat alles wordt verzorgd kan iedereen gebruik maken van deze middag. Een evenement voor en door Ede”, aldus Alex Kiffen, voorzitter MHC Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie