Jeffrey Rutgers
Jeffrey Rutgers Theo Beumer

Bennekom maakt in tien minuten het verschil met OVC’85

6 september 2022 om 22:23 Voetbal

BENNEKOM Met vier doelpunten binnen tien minuten, maakte Bennekom in de eerste helft het verschil met OVC’85. Uiteindelijk was de thuisploeg in het eerste duel van de districtsbeker met 6-2 te sterk voor de Oosterbekers.

,,Het ging even heel hard’’, beaamde Aad van den Berg. ,,Ik vond dat wij een goede eerste helft speelden.’’ Halverwege was het 5-1 via Jeffrey Rutgers 2x, Roy de Graaf en Viggo Koeleman 2x.

,,Dan probeer je in de rust aan te geven in de organisatie te blijven spelen en op deze wijze door te gaan. Maar je ziet dat iedereen een doelpunt wil maken en dat het slordiger werd. Uiteindelijk scoorde alleen Jeffrey Rutgers nog ene keer en win je met 6-2’’, had de Bennekom trainer gezien.

,,Enig minpuntje zijn dan toch de twee tegendoelpunten. ,,De eerste was uit een verkeerde terugspeel bal. Bij de tweede waren er teveel mensen voor de bal.’’

,,Hoewel ik de bekerwedstrijden als veredelde oefenwedstrijden zie, is het doel zeker de volgende ronde te halen. Met twee tweedeklassers (OVC en DVC) zijn wij dat ook aan onze stand verplicht. Zaterdag tegen DUNO is een mooie krachtmeting’’, kijkt Aad van den Berg voor uit.

,,Ik denk op een, twee posities na, ben ik er wel wat de basis gaat worden. Positief is dat Mike Jansen eerder beschikbaar is dan gedacht doordat hij een masker heeft voor geopereerde neus. Hij deed vandaag alweer een half uurtje mee. Buiten wat kleine blessures, missen wij alleen nog de langdurige geblesseerde Koen Huntelaar, Elias Boumkass, Niels Koenderink en Zefanho Kiriwenno’’, besluit Aad van den Berg.