Aad van den Berg wordt met ingang van het seizoen 2019-2020 de nieuwe trainer van vv Bennekom.
Aad van den Berg wordt met ingang van het seizoen 2019-2020 de nieuwe trainer van vv Bennekom. (Foto: SVL)

Aad van den Berg nieuwe trainer vv Bennekom

  Sport

door Dick Martens

BENNEKOM - Aad van den Berg wordt de nieuwe trainer van vv Bennekom. De 47-jarige Van den Berg (47), afkomstig uit Maarn, is daarmee de opvolger van de aan het einde van dit seizoen vertrekkende Arnold Brehler. Van den Berg is momenteel trainer  bij SVL uit Langbroek.

'Trainer waarbij passie en spelvreugde voorop staan'

,,In de persoon van Aad van den Berg hebben we een trainer gevonden voor wie passie en spelvreugde voorop staan", aldus Jan Burggraaf, voorzitter van VV Bennekom op de webstite van de club. ,,Hij is ambitieus, hecht aan een herkenbaar team, en heeft in het verleden meermalen bewezen eigen jeugd en regionale talenten door te kunnen laten groeien naar het eerste elftal", vult Huibert van Egdom, lid van de Technische Commissie van Bennekom, aan. ,,Dat was het profiel waar we als vereniging nadrukkelijk naar op zoek waren."

Succesvoi in regio Utrecht

Van den Berg was in het verleden als trainer succesvol actief in de regio Utrecht. Hij stond onder andere voor de groep bij Kampong, Roda '46 en SO Soest. In 2017 promoveerde hij met Alphense Boys naar de hoofdklasse, een prestatie die voor een enorme ontlading zorgde in Alphen en omstreken. ,,Wij wensen Aad enorm veel succes als trainer van Bennekom-1 en zien uit naar een goede samenwerking in de jaren die komen gaan", aldus Burggraaf en Van Egdom in koor.

Meer berichten