De wegen van vv Bennekom en de huidige trainer, Arnold Breheler, gaan aan het einde van dit seizoen scheiden.
De wegen van vv Bennekom en de huidige trainer, Arnold Breheler, gaan aan het einde van dit seizoen scheiden. (Foto: Dick Martens)

VV Bennekom en hoofdtrainer Arnold Brehler nemen na dit seizoen afscheid van elkaar

  Sport

door Dick Martens

BENNEKOM - Hoofdtrainer van vv Bennekom, Arnold Brehler, gaat aan het einde van dit seizoen de eersteklasser verlaten. Dat meldde de club zondagmiddag op haar website. Brehler is momenteel bezig aan zijn derde Bennekom-seizoen. Daarvoor was Brehler trainer van Redichem, De Bataven en Juliana'31.

In goed overleg

In goed overleg met de Technische Commissie en het bestuur van Bennekom is besloten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen en het aflopende contract niet meer te verlengen. Brehler kwam in 2017 over van Juliana '31 uit Malden.

De successen gaven Bennekom 'een boost'

De Technische Commissie liet vervolgens in het persbericht weten, dat het eerste team, na een wat stroef eerste jaar, onder leiding van Brehler echt op stoom kwam en de promotie naar de Hoofdklasse op een haar na werd gemist. ,,De successen gaven een boost aan het clubgevoel en verleidden vele Bennekommers tot 'een bezoekje Eikelhof 'op de zaterdagmiddag. Na drie intensieve jaren slaan zowel Arnold als de club een nieuwe weg in. Wij danken Arnold hartelijk voor zijn grote inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren en wensen hem veel succes met de volgende stap in zijn carrière. Wij hebben het volste vertrouwen dat het lopende seizoen 2019-2020 onder leiding van Arnold nog een aantal mooie successen te zien gaat geven."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden