Bennekom verloor donderdagavond het bekerduel tegen AWC met maar liefst 3-8. Fabian Mösle (op archieffoto) was een van de Bennekomse doelpuntenmakers.
Bennekom verloor donderdagavond het bekerduel tegen AWC met maar liefst 3-8. Fabian Mösle (op archieffoto) was een van de Bennekomse doelpuntenmakers. (Foto: Dick Martens)

Bekeravontuur Bennekom eindigt na fikse nederlaag

  Sport

Door Dick Martens

BENNEKOM – Voor Bennekom is het bekeravontuur voorbij. De Eersteklasser moest op eigen veld diep buigen voor het Wijchense AWC. Het werd op Sportpark De Eikelhof maar liefst 3-8. Het duel werd gespeeld in het kader van de strijd om de KNVB-districtsbeker Oost.

Overvleugeld

Vooral in het eerste bedrijf kwam de thuisploeg amper aan voetballen toe en werd volledig overvleugeld door de Hoofdklasser, uitkomend in de zondagcompetitie, uit Wijchen. Hoewel Bennekom als excuus kon aanvoeren, dat er enkele basisspelers ontbraken, was de manier waarop de ploeg van trainer Arnold Brehler zich liet afschminken wel schrijnend.

Binnen een kwartier stond de 0-2 al op het scorebord en bij rust was de Wijchense productie al opgelopen naar vier treffers. Hoewel de thuisclub na rust wat beter voor de dag kwam en ook nog een drietal doelpunten produceerde, was de ruime nederlaag echter niet meer af te wenden en was de beker-uitschakeling een feit. Voor Bennekom waren na rust, Youssef el Hammouchi  (1-5), Fabian Mösle (2-7) en Niek van Ginkel (3-7) trefzeker.

Bennekom hervat de competitie weer op zaterdag 23 november. Dan staat er een uitwedstrijd tegen WHC (Wezep) op het programma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden