Foto: PUUR Voetbal Academie

Bennekom-jeugd beleeft veel plezier bij PUUR-voetbalclinic

  Sport

BENNEKOM – Bij voetbalvereniging Bennekom verzorgde de PUUR Voetbal Academie zaterdag een voetbalclinic voor de Bambino’s, de FIFA League-teams en de MO15-1. Onder het motto: ‘Wij doen alles met een lach op het gezicht, werden de jeugdige Bennekom-spelers en speelsters getrakteerd op de meest gevarieerde oefeningen, zoals: schieten door gaten, voetbaltrucjes leren, de snelheid van schieten en lopen, die gemeten werd en natuurlijk passeer- en partijvormen. Het werd een meer dan geslaagde dag, mede door het enthousiasme van deelnemers en trainers. De stralende zon boven Sportpark De Eikelhof maakte het plaatje compleet.

door Dick Martens

Ruim 40 jongens en meisjes

,,Het was erg leuk dit in deze Corona-tijd, waarin we leven met veel beperkingen, toch nog te kunnen doen”, blikt Michael Brussen, de drijvende kracht achter de PUUR Voetbal Academie. ,,Natuurlijk zorgen wij voor een veilige omgeving, maar binnen die kaders is toch nog veel mogelijk. We startten met ruim 40 jongens en meisjes van de Bambino ’s en FIFA League. Zij genoten van de vele oefeningen en natuurlijk van hun partijtjes. Na afloop kreeg iedereen een PUUR Voetbal-diploma mee naar huis.” Aan het einde van de ochtend ondergingen de meiden van MO15-1 eenzelfde training. Zij waren de hele morgen al aanwezig om ons bij de oefeningen met de jongste jeugd te assisteren. Dat deden zij voortreffelijk en met veel plezier.”

Veel positieve reacties

Het werd een geslaagde dag voor zowel deelnemers en begeleiding. Brussen was dan ook tevreden: ,,We hebben veel positieve reacties gekregen van ouders, kinderen en ook vanuit de leden en verantwoordelijken van Bennekom. Zelfs spelertjes die nog geen lid waren van de club hebben deelgenomen en wilden al direct lid worden. Dus dat is mooi. Met Bennekom zijn we nu al aan het overleggen hoe we in de toekomst structureel zaken bij hen kunnen aanbieden. Kortom, een zeer geslaagde dag bij de club waar ik zelf 14 jaar met plezier heb gespeeld en ook nog drie jaar jeugdtrainer ben geweest van het team waarin mijn dochter speelde.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden