Bijeenkomst Hcc!seniorenacademie over streamingdiensten.

Overig Deel je nieuws

Streamen wordt steeds populairder, de mogelijkheden om via internet te kijken naar films of te luisteren naar muziek zijn vrijwel eindeloos. De diensten zijn soms gratis beschikbaar of anders tegen een maandelijkse vergoeding. Bekend zijn o.a. voor films: Netflix, HBO, NPO plus, Prime video, Disney+, en Pathé thuis. Ook voor muziek bestaan er diensten zoals Spotify, Apple music, YouTube music en SoundCloud. De mogelijkheden en het aanbod van verschillende streamingdiensten is bijzonder groot en er komen steeds nieuwe bij.

In de presentatie van 14 december bespreken we wat streamen is, wat je ervoor nodig hebt en een aantal populaire streaming diensten. Ook besteden we aandacht aan de apparatuur waarmee je kunt streamen. De presentatie wordt weer verzorgd door studenten van Technova. Er zijn syllabi beschikbaar over dit onderwerp Hierin kunt u alles nog eens rustig nalezen.

Woensdagmiddag 14 december 13:30 – 16:00 uur. 

Het Kernhuis, Parkrand 60, Ede.

Voor leden van de HCC is deze bijeenkomst gratis. Bent u geen lid, maar wordt u ter plekke lid, dan is de bijeenkomst ook gratis. Niet leden betalen € 5.

advertentie
Afbeelding
Inzamelen voor de Voedselbank 29 nov, 10:01
Afbeelding
Regelmatige zege DVO 27 nov, 10:50
Afbeelding
Aad van den Berg: ,,Geen crisis bij Bennekom’’ 26 nov, 19:57
Afbeelding
Rijzende ster op podium bij Live Stage Marnix 25 nov, 11:06
Logo
Afbeelding
Orange The World kleurt ook Bennekom oranje: ‘Geweld tegen vrouwen moet stoppen’ 23 nov, 13:43
Afbeelding
Fietsster gewond door aanrijding in Dorpsstraat 23 nov, 06:59
Afbeelding
Motto?: Gezelligheid en goede doelen 22 nov, 20:58
advertentie