Yoganetwerk Bennekom
Yoganetwerk Bennekom M. van der Molen

yoga proeverij in bennekom

15 december 2022 om 12:31 Lokaal Deel je nieuws

Sinds de zomer van 2022 werken 4 yogadocenten samen om voor de inwoners van Bennekom een dagelijks aanbod van yogalessen te hebben. Omdat zij yoga in verschillende stijlen aanbieden is er op 4 januari de unieke mogelijkheid om van alle stijlen een stukje les te proeven. Je hoeft niet lenig en jong te zijn om yoga te kunnen doen; de oefeningen worden aangepast aan je mogelijkheden.

Een tipje van de proeverij in woorden:

Sabine: “Je leert je lichaam van binnenuit voelen en je mogelijkheden en je bewegingspatronen kennen en doorbreken”.

Annemieke: “Dru Yoga bestaat uit een serie van vloeiende bewegingen, met daarbij aandacht voor de ademhaling en stromen van energie. Stijfheid en pijn in gewrichten en spieren worden verminderd, waardoor ook geblokkeerde energie beter kan gaan stromen”.

Marjolein: “We werken met het lichaam en de adem om je te laten ervaren ruimte en heelheid in jou bestaat. Tijdens je yogabeoefening kun je de tijd nemen om in contact te komen met deze ruimte en heelheid”.

Welke yoga je ook kiest, alle vormen van yoga hebben het effect dat je lichaam vitaler aanvoelt en dat je geest tot rust kan komen.

De open les is gratis en wordt georganiseerd van 20.00- 21.30 in De Broek-Akker, Hof van St. Pieter 41 in Bennekom. Er zijn yogamatten aanwezig.

U dient zich van te voren op te geven via yoganetwerkbennekom@gmail.com of een appje te sturen naar 06-40909723 (yogadocent Annemieke Cuijpers).

Graag tot ziens op 4 januari!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie