Interessante scholingsvoucher voor ondernemers
Interessante scholingsvoucher voor ondernemers Michiel Wismans

Opleidingsvoucher van €1500 voor alle ondernemers en ZZP-ers in Bennekom

Lokaal Deel je nieuws

Zoals je waarschijnlijk weet is Bennekom onderdeel van het Food Valley Leerwerkloket. Maar wist je ook dat er in de Food Valley Regio een hele laagdrempelige opleidingsvoucher is voor ondernemers en ZZP-ers? Iedereen die het vliegwiel van zijn/haar bedrijf nog harder wil aanzwengelen, kan gebruikmaken van deze subsidieregeling t.w.v. €1500. De aanvraag gaat echt heel eenvoudig en zonder rompslomp. 

Voor deze mooie voucher is leeftijd onbelangrijk en maakt het niet uit of je een eenmanszaak, VOF, maatschap of BV hebt. En geldt voor elke branche: gezinscoaches, kappers, cybersecurity, lifestyle, horeca, fashion, freelance consultants. En alles daartussen. Het gaat om ondersteuning bij vragen als:

- Hoe kom ik aan meer klanten?
- Hoe presenteer ik mezelf meer als autoriteit?
- Hoe bereik ik een nieuwe doelgroep?
- Hoe verhoog ik mijn online vindbaarheid? (online marketing)
- Hoe verhoog ik mijn uurtarief?
- Hoe haal ik meer uit mijn netwerk?

Vanuit de voucher heeft de Nederlandse Ondernemers Academie uit Oosterbeek de afgelopen maanden als business coach een aantal ondernemers uit de regio mogen ondersteunen bij deze vragen. Met - al zeggen we het zelf - geweldige resultaten. 

We kunnen ons zomaar voorstellen dat de Food Valley voucher ook voor jou als (startende) ondernemers uit Bennekom interessant is.

Wil je wat meer info? Kijk even op https://de-noa.nl/voor-ondernemers  

advertentie
advertentie