Cover boek
Cover boek Seren Fotografie

nieuw fantasyboek emiel van berkel

17 december 2021 om 21:26 Lokaal Deel je nieuws

‘Sprookjes en Vertellingen - voor iedereen van 16 tot 116’

Het boek van Emiel van Berkel uit Wageningen is verschenen.

Op vrijdag 10 december is het nieuwe boek ’Sprookjes en Vertellingen - voor iedereen van 16 tot 116’ van Emiel van Berkel verschenen. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het is een ongewoon boek vol Sprookjes en Vertellingen over onder andere kabouters en elfjes, de belevenissen van Jetske en Afke en over Svetla het zigeunermeisje. Een vrolijk fantasyboek dat tijdens de koude winteravonden zeker voor een warme glimlach zal zorgen.

Over de auteur

Emiel is voorzitter van het Laaglands Sprookjesgenootschap SamenSprook. Hij weet zeker dat kabouters bestaan en vindt het erg leuk om regelmatig contact te hebben met dat goedgemutste volkje.

Fragment uit het boek

Het gezin Van Geloven woont aan de rand van het dorp in een plaggenhut en heeft twee kinderen, die Jetske en Afke heten. Vader Van Geloven wordt ernstig ziek en overlijdt na een lang en pijnlijk ziekbed. Moeder Sophie en de twee zusjes zijn uiteraard ontroostbaar. Na vier jaar gaat Sophie op een mooie zonnige dag een pannetje soep brengen naar de buurman. Zijn vrouw is er vandoor gegaan met de postbode en dat was liefde op het eerste gezicht. Ze beseft te laat dat ze beter geen soep had kunnen brengen, maar dan is het leed reeds geschied. Het kan raar lopen in de wereld; wat begint met een pannetje soep eindigt in een rampzalig huwelijk.

Boekgegevens

Aantal pagina’s: 96

ISBN: 9789464502084

Verkoopprijs: € 17,50

Geïllustreerd:  ja

Uitvoering: Paperback liggend A5

Bestellen dmv onderstaande link:

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=12715

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België
 

Heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op:

Emiel van Berkel berkelev@gmail.com.

U kunt het boek ook direct bestellen dmv onderstaande link:

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=12715

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie