Richard van Vloten, trainer van DVO/Transus.
Richard van Vloten, trainer van DVO/Transus. Theo Beumer

Succesduo Van Vloten en Verberk verlengt contract bij DVO

28 december 2022 om 13:35 Korfbal

EDE Richard van Vloten en Marc Verberk hebben hun contract bij DVO/Transus verlengd. Het trainersduo staat daarmee ook volgend seizoen aan het hoofd van de selectie bij de Bennekomse korfbalclub.

Dat wordt het zesde opeenvolgende seizoen dat de trainers het in Bennekom voor het zeggen hebben. ,,Volgend jaar werk ik tien jaar samen met Marc”, vertelt Van Vloten op de site van DVO. ,,Een jubileum dus, dat zegt wel genoeg. Ook met alle andere stafleden is het erg fijn samenwerken en ook daar zie ik verschillende rollen en karakters die complementair zijn aan elkaar. Ik ben erg content met hoe het nu gaat bij DVO en geniet van de bereidheid om te investeren in het faciliteren van een klimaat waarin je maximaal kan presteren.” 

Aanvoerder Koen van Roekel is tevreden met de contractverlenging van zijn trainers. ,,We hebben de weg omhoog ingezet en we blijven verbeteren. Waarom dan iets veranderen? Ik denk dat we nog niet klaar zijn met leren en er genoeg energie in de groep en de coaches zit om de laatste paar plekken ook te stijgen. Ik kijk er naar uit!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie