Overhandiging cheque aan Harry van de Kraats van het Mooi Leven Huis. (foto: Nico de Gouw)
Overhandiging cheque aan Harry van de Kraats van het Mooi Leven Huis. (foto: Nico de Gouw) (Foto: )

Keltenwoud Open en 50+ toernooi

Ondanks enkele beperkingen door de coronaomstandigheden wordt er bij tennis- en padelvereniging Keltenwoud volop gesport. Afgelopen week vond een geslaagd 50+ toernooi plaats en vanaf 31 augustus wordt het jaarlijkse Open tennistoernooi gespeeld.

BENNEKOM - Aan het 50+ toernooi deden bijna honderd leden mee. De meesten streden in tweetallen op de tennisbaan om de eer en 24 padelspelers deden dat in drie poules. Er waren spannende wedstrijden bij waarvan ook de toeschouwers op het terras konden genieten. De opbrengst van een verloting is naar het goede doel gegaan. Commissielid Annette Rijsemus overhandigde de cheque van 1250 euro aan Harry van de Kraats van het Mooi Leven Huis. Het geld is bestemd voor materialen voor de jongeren met een meervoudige beperking in het nieuwe pand aan de Langhoven.

De poulewinnaars van het PLUS 50+ toernooi zijn in de categorie padel: Huub Albreghs en Marjo Gruisen, Piet Boonekamp en Nico de Gouw, Rien Beukhof en Gert Marcus. In het tennisspel wonnen in Heren dubbel categorie 5 t/m 7 Wim van der Wilden en Jan Wolters; in Dames dubbel 5 t/m 7 Marianne Mooij en Nicole Oosterveld; in Gemengd dubbel 5 t/m7 Rien Beukhof en Annemieke Kwant, en Edward Jansen en Sonja Verlinden; in HD 8-9 Rien Busser en Geert Jansen, Walter Bevillé en Nanne Groot; in DD 8-9 Elma Aerts en Hella Laurijsen, en in GD 8-9 Derk Jan van Duren en Lidy van Kemenade, en Jan van Andel en Gerda Kruijne.

De toernooicommissie van Keltenwoud houdt met inachtneming van de corona-voorschriften van 31 augustus tot en met 6 september het jaarlijkse Open tennistoernooi. Ook leden van andere tennisclubs kunnen inschrijven via www.toernooi.nl en wel tot uiterlijk 23 augustus.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden