Een besneeuwde woning in een bos, maar waar?
Een besneeuwde woning in een bos, maar waar? (Foto: )

Toen het nog sneeuwde...

Het team Beeldbank van de Historische Vereniging Oud-Bennekom heeft nogal wat foto’s waarvan onbekend is wie of wat er op de foto staat of waar en wanneer die gemaakt is. Elke tweede woensdag van de maand wordt zo’n foto gepubliceerd in de hoop dat er Bennekommers zijn die er meer van kunnen vertellen. Wie de HVOB verder helpt maakt kans op een leuke attentie!

BENNEKOM - Bij de Beeldbank hebben we al 70 jaar lang een mysterieus fotoalbum, ooit geschonken, waarschijnlijk door een Bennekommer, vol met foto’s van een besneeuwd bos. Op slechts één ervan staat dit huis. Een echte boswoning, een romantisch beeld. Maar waar is deze foto gemaakt?
Wie herkent dit huis?
Iedereen wandelt wel eens in Bennekoms bosrijke omgeving. Soms geniet je dan vooral van de natuur en let je minder op gebouwen die je passeert. Wij kwamen er niet uit. Het huis kan natuurlijk al verdwenen zijn. Ook voor dit raadsel doen we graag een beroep op het geheugen van onze lezers.
Reacties
Reacties zijn welkom op info@oudbennekom.nl. Het documentatiecentrum in het Kijk en Luistermuseum is door de virusmaatregelen nog steeds tijdelijk gesloten. We hopen dat het niet al te lang meer nodig is. Juist daarom zijn we extra nieuwsgierig naar uw reacties per e-mail.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden