Foto:

Creëer het buitenleven-gevoel met de tips van Geels

Lokaal kopen is lokaal helpen! Bedankt voor je vertrouwen

Elk weekend komen ze weer voorbij, de meest prachtige interieur make-overs van VT wonen en Eigen Huis & Tuin. Verlekkerd droom je weg. Dat zou jij nu ook wel willen! Maar waar te beginnen? Bij dit handige stappenplan van Geels natuurlijk! We hebben dit plan voor je opgesteld, omdat we je graag willen bedanken. De afgelopen week hebben we heel veel inwoners van de regio ontmoet die lokaal hun inkopen doen. Dat is toch fantastisch! Daarom voor jou, van ons, wat tips om je thuis helemaal weer naar wens te maken. Daar hoef je echt niet voor op vakantie!

BENNEKOM - Psssst…. Waarom Geels? Daar hebben ze 5 speciaalzaken onder één dak, waar het echte vakmanschap nog hoog in het vaandel staat. Je geeft je huis een complete make-over met de expertise en producten van Colors@Home, KlusWijs, Baderie, Cooking@Home en de tuinmeubel & bbq afdeling. Lokaal kopen is lokaal helpen, dat doen we samen!

Stap 1. Maak een plan!
Het klinkt zo simpel, maar het is echt de eerste tip die onze interieurspecialist Ivo van Colors@Home altijd benoemt: maak een plan! “Mensen doen vaak maar wat. Ze pakken een hoekje aan en dat ziet er dan best mooi uit. Maar als je het totaalplaatje bekijkt, klopt het vaak net niet”, geeft Ivo aan. “Wat je dan wel moet doen? Ga voor eenheid in kleur, stijl en accessoires. Met een ander kleurtje, ander behang of nieuwe gordijnen kom je al een heel eind.” Wil jij je huis of tuin dit keer echt goed inrichten? Maak dan een (online) afspraak met interieurstylist Ivo of vraag onze experts bij KlusWijs en Baderie. Zij helpen je graag met een goed plan van aanpak.

Stap 2. Begin bij de tuin, start met buitenleven
Wil je snel starten met buitenleven? Ga dan voor een quick & dirty opknapbeurt: verticuteer je gras, creëer ruimte in de bloemenperken (ga er fors doorheen!) en zorg voor goede tuinverlichting. Bij KlusWijs vind je alle materialen die je nodig hebt om je tuin in te richten. Zorg in elk geval voor een goede snoeischaar, gazonmaaier, schep en hogedrukspuit. Ook een boormachine, decoupeerzaag en verticuteermachine kunnen handig zijn. We hebben daarnaast diverse houtsoorten en bevestigingsmateriaal voor je klaarliggen.
Als je ons toch een bezoekje brengt, dan kun je ook gelijk verf voor buitenkozijnen en deuren meenemen. Wij hebben als dé verfspecialist van de regio alle bekende verfmerken voor je: onder andere Sikkens, Cetabever, Flexa, Histor, Pure, Wijzonol en nog eens drie verfmengmachines waarmee we maar liefst 10.000 kleuren kunnen mengen! Verf van Sikkens en Wijzonol bieden we altijd tegen 25% korting aan. Met een likje verf ziet alles er gelijk wat frisser uit, toch?

Stap 3. Tuinmeubelen & parasols: maak het compleet
Of je nu voor de quick & dirty aanpak hebt gekozen of je hebt je complete tuin opnieuw ingericht, de finishing touch is natuurlijk een comfortable tuinset voor de zwoele zomers. Bij Geels kun je alle kanten op: van comfy loungeset tot tuinsets van het al ruim 60 jaar bekende merk Kettler. Maar vergeet niet de bijzonder fraaie tuinstoelen van Lafuma, ook ideaal voor op de camping! Je tuinset maak je natuurlijk helemaal af met een fraaie zweefparasol. Let bij de keuze van een goede parasol wel goed op waar je voor gaat. Het maakt namelijk nogal wat uit waarvan het frame is gemaakt en met welke stof de parasol bekleed is. Wij adviseren je graag!

Stap 4. Klaar? Grillen maar op jouw ideale bbq of buitenkeuken
Klaar met de tuin? Nee, er ontbreekt nog wat: jouw ideale bbq of buitenkeuken. Voor een goede barbecue of buitenkeuken loont het zich zeker om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Zo zijn er houtskool barbecues, maar ook elektrische of gasbarbecues. De absolute topper op dit moment is en blijft de Big Green Egg, een keramische barbecue. Maar we hebben ook hele fraaie barbecues van onder andere Weber, Boretti, en Outdoorchef. Uiteraard maak je het af met passende bbq-accessoires en mooi servies voor binnen en buiten!

Ben jij klaar voor het echte buitenleven? Dan zien we je graag snel. Geels heeft ‘t!

PS: kun of wil je niet naar de winkel komen? Wij bezorgen ook! Kijk op geelswoonwarenhuis.nl hoe dat werkt!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden