Etalage Dorpsstraat
Etalage Dorpsstraat (Foto: de Kunstfactorij)

Maak een collage voor onze etalage!

Al ruim een maand in de ban van het corona-virus... Na de eerste schok, de worsteling met alle nieuwe maatregelen, ontstaat er nu langzaamaan een vorm van gewenning. Door het wegvallen van allerlei activiteiten hebben vooral kinderen hebben nu ineens zeeën van tijd. Hoe leuk is het dan om iets creatiefs te doen?

BENNEKOM - Het Kunstfestival voor Kinderen heeft samen met Jenny Barten een collage workshop bedacht die je thuis kunt doen. Het maken van een collage is niet moeilijk en het materiaal heb je hoogstwaarschijnlijk al in huis. Tijdschriften, folders, kranten, karton, stiften of verf. Leg lekker veel materiaal op tafel en gewoon beginnen met knippen en plakken. Voor voorbeelden zie de facebookpagina van Kunstfestival voor Kinderen.

We zouden het heel leuk vinden om jullie collages straks te exposeren in de etalage van het Kunstfestival voor Kinderen. Je weet wel, die etalage met al die gekke beesten tussen de Kwalitaria en de Plus. Wil jij meedoen met de expositie? Deponeer dan jouw collage in de speciale brievenbus van de Kunstfactorij (naast de Plus) en wij gaan hem exposeren!

guur. De eerste kiest een hoofd en schuift de collage naar de tweede. De tweede kiest een romp en schuift de collage door naar de derde. De derde kiest armen en benen etc... Veel plezier!

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een datum voor het Kunstfestival voor Kinderen te plannen. Maar zodra het mogelijk is gaan we ons best doen om zo snel mogelijk een kunstfestival op poten te zetten. Want juist nu blijkt maar weer hoe belangrijk het is om creatief te zijn en out-of-the-box te kunnen denken. Wilt u ons steunen? Doneer dan uw waardecheque van Ededoet aan het Kunstfestival voor Kinderen. U kunt de waardecheque zelf activeren of de activatiecode mailen naar dekunstfactorij@gmail.com. Namens alle kinderen, hartelijke dank.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden