Ook voorzitter Annelies de Ruiter geniet weer met volle teugen van het bridge.
Ook voorzitter Annelies de Ruiter geniet weer met volle teugen van het bridge.

Online Clubavond bij de Bennekomse Bridge Club

BENNEKOM - Op donderdag 2 april heeft de Bennekomse Bridge Club voor de eerste maal op 'Stepbridge' voor haar leden een gratis online clubavond georganiseerd. Dit zal wekelijks worden herhaald zolang de Nederlandse Bridge Bond de clubs adviseert om hun reguliere clubavond te annuleren.

De leden reageerden enthousiast op deze mogelijkheid en ongeveer 65% van hen deed al mee aan deze première. De wedstrijd werd gewonnen door Gee en Cees Bijkerk met een score van 64,74%, die met samen 181 lentes het oudste koppel van de club vormen. Zij werden op de voet gevolgd door Erna Blom en Peter Damen met 63,20%, samen 114 lentes tellend en daarmee juist behorend tot de jongste koppels.

Voor hen die met het fenomeen internet bridge onbekend waren was het best wel afzien want het bieden en spelen met de muis komt toch minder soepel uit de pols dan bij het traditionele bridge. Bijgevolg werd er dan ook nogal eens op een verkeerd bod of een verkeerde kaart 'geklikt' maar gelukkig was er dan een herstelmogelijkheid. De gemiddelde leeftijd van de leden ligt rond de zeventig. Door de online 'chat' mogelijkheid tijdens het bridge blijven zo de sociale contacten ook deels in tact en heb je ineens weer een gezellige donderdagavond!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden