Foto:

Spelgroep speelt Driekoningenavond

BENNEKOM - Op zaterdag 14 maart gaat om 20.00 uur Driekoningenavond, gespeeld door Spelgroep Bennekom, in première in De Ontmoeting aan de Emmalaan in Bennekom. Deze komedie is geschreven door William Shakespeare, bewerkt door Jack Nieborg en geregisseerd door Karin Schardt. Aanvullende voorstellingen vinden verspreid over twee weken plaats en worden afgesloten met een matinee.

Hertog Orsino is verliefd op gravin Olivia, maar zij moet hem niet. Daarom stuurt hij zijn knecht Cesario, de als man verklede Viola, om Olivia van zijn liefde te overtuigen. Een komische liefdesdriehoek vol misverstanden is het gevolg. En de chaos is compleet als Viola’s doodgewaande tweelingbroer plotseling opduikt. Er wordt geduelleerd, er wordt gehuwd, iemand wordt krankzinnig verklaard, foute personen beschuldigen elkaar van ontrouw of ondankbaarheid. Maar een komedie zou geen komedie zijn zonder een goed einde.

De voorstellingen vinden plaats op 14, 20, 21, 27 en 28 maart. Entree bedraagt 12,50 euro per persoon en tot en met 17 jaar is het 7,50 euro. Dit is in clusief drankje en programma. Kijk voor meer informatie op www.spelgroep.nl.

Meer berichten