Foto: Doriet Willemen

Dorps(p)raad

Dit jaar zijn er weer prachtige initiatieven in Bennekom rond de feestdagen. We hebben ze op een rij gezet op onze Facebookpagina.

Zo kan je via Malkander een gast aan tafel uitnodigen voor je kerstdiner. Meld je aan via info@malkander-ede.nl. Op eerste kerstdag is er in de Brink een kerstinloop. Iedereen is vanaf 11.00 uur welkom om langs te komen. Er is koffie/thee en gebak en later een lunch. Om 16.00 uur is er een buffet, meld je hiervoor aan via kerstinloop.bennekom@gmail.com.

Verder start er op 21 december om 18.00 uur een kerstwandeling op het Van Slootenplein en op tweede kerstdag kan je van 14.00 tot 16.00 uur langs bij Create Wise op de hoek van de Kierkamperweg en de Langhoven. Specifiek voor mensen die in Bennekom wonen en anders die dag alleen zijn.

Ook dit jaar kan je jouw persoonlijk geschreven kerstkaarten sturen. Kijk hiervoor op www.meetcharity.nl. Zij geven deze af bij verzorgingstehuizen. Ook kan je op visite bij hen die graag bezoek ontvangen. Deze Bezoek- en Opvangservice is een initiatief van de gemeente. Iedereen kan hier een beroep op doen. Meld je aan bij Josien Roelofsen: 06-45042309 of via vrijwilligers@opella.nl.

We wensen iedereen prettige feestdagen namens de Dorpsraad!

Heb je vervoer nodig? Bel 0613002763 om je te laten ophalen door de Bellolijn of 0887004100 voor Automobiel Ede. We hopen dat veel Bennekomers zich aanmelden en meedoen aan deze initiatieven. We hebben vorig jaar leuke en mooie verhalen gehoord over de activiteiten. Er zijn nieuwe contacten gemaakt en mensen waren aangenaam verrast.

We hebben ook deze maand een dilemma of eigenlijk een vraag op onze Facebookpagina waarop we graag je reactie willen: wie kan ik uitnodigen met de kerstdagen?

De Dickens Fair en Kerstmannenloop waren ook erg gezellig. We zijn trots op ons dorp. We wensen iedereen prettige feestdagen namens de Dorpsraad!

Meer berichten