De kratten van de voedselbank staan in de maand december bij Plus Edwin & Astrid Holtrop
De kratten van de voedselbank staan in de maand december bij Plus Edwin & Astrid Holtrop

De kratten van de voedselbank bij de Plus

Afgelopen maand stonden de kratten aan de Weerkruislaan bij Yo's Gym. Iedere week kon er weer een aantal gevulde kratten worden opgehaald. In de maand december staan de kratten voor het vijfde jaar op rij bij de Plus.

BENNEKOM - Elbert, hoofdkassier bij de Plus: "Wij zijn weer trots dat wij de voedselbank kunnen steunen. De Plus staat ervoor dat ze verantwoord met hun producten omgaan. Daarom zijn we als winkelketen al enkele jaren uitgeroepen als meest verantwoorde supermarktketen en daar zijn we maar wat trots op. En wij zijn
zeer milieubewust. Maar wij van Plus Edwin & Astrid Holtrop houden ons ook bezig met onze omgeving. Ieder jaar zijn we sponsor van diverse activiteiten binnen de gemeentegrenzen, van kerk tot sportverenigingen. Allen weten voor de nodigen activiteiten de steun van onze winkel te vinden. Om voedselverspilling tegen te gaan, steunen wij ook een aantal projecten voor de minder bedeelden. En zij krijgen dan producten van ons die op de datum lopen, zodat deze niet op de afvalberg terechtkomen. Op de vraag of wij ook dit jaar weer het stokje wilden overnemen voor de voedselbank, hoefden wij dan ook niet lang na te denken. Het antwoord is volmondig 'ja'."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden