Op zaterdag 16 november zal Sinterklaas met zijn Pieten via de Lindelaan het dorp in komen. Hij verwacht dat ze dan om 15.00 uur bij het podium zijn.
Op zaterdag 16 november zal Sinterklaas met zijn Pieten via de Lindelaan het dorp in komen. Hij verwacht dat ze dan om 15.00 uur bij het podium zijn. (Foto: )

Sinterklaasintocht in Bennekom centrum

Lieve kinderen van Bennekom,

Ik zit hier in Madrid nog even lekker in het zonnetje, want ik heb mijn koffer al gepakt. Wij zijn bijna klaar om te vertrekken. De Pieten zijn nog druk bezig met het inpakken van hun tas. Als dat klaar is, kunnen alle pakjes ingeladen worden. Er zijn ook dit jaar weer veel kinderen die een verlanglijstje hebben gestuurd.

MADRID - "Ik kan al verklappen dat er in ieder geval voor iemand Lego in de pakjes zit, er zijn kleurpotloden gekocht en ook verschillende voetballen. Sint heeft ook goed nieuws ontvangen!

Zo heeft Mark het afgelopen jaar een paar tanden gewisseld en er hele mooie nieuwe grote mensentanden voor teruggekregen! En een paar weken geleden is Olivia alweer 1 jaar geworden, wat gaat de tijd toch hard. Ik kan dan ook niet wachten weer naar Bennekom te komen, om jullie allemaal weer te zien!"

Op zaterdag 16 november zal ik met mijn Pieten via de Lindelaan het dorp in komen. Ik verwacht dat wij dan om 15.00 uur bij het podium zijn. De dj zal hier vanaf 14.15 uur gezellige Sinterklaasmuziek laten horen en er zijn al een paar Pieten die graag met jou op de foto willen. Wanneer je deze foto deelt op de facebookpagina SinterklaasBennekom, kun je bovendien een leuke prijs winnen.

Er zal ook een echte dansvereniging op het podium dansen. Na het podiumprogramma zal ik net als anders naar de muziektent lopen. Hier neem ik rustig de tijd om zelf met jullie op de foto te gaan. Ook hier zal een dansvereniging op gezellige muziek leuke dansjes aan ons laten zien.

Net als ieder ander jaar, zou ik het leuk vinden als het dorp weer helemaal volstaat met kinderen, jij komt toch ook?

Groetjes van
Sint en Pieten

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden