Het nieuwe bestuur van de Stichting Koningsdag: v.l.n.r. André van Geenhuizen, Judith van Aalst, André Overeen , Peter Verweij en Koen van den Brink.
Het nieuwe bestuur van de Stichting Koningsdag: v.l.n.r. André van Geenhuizen, Judith van Aalst, André Overeen , Peter Verweij en Koen van den Brink.

Nieuw bestuur Stichting Koningsdag Bennekom

BENNEKOM - Het bericht in het Bennekoms Nieuwsblad heeft geholpen. Of wellicht belangrijker nog was het feit dat er in dit jaar in Bennekom geen Koningsdag gevierd werd. De situatie was helder: als er geen nieuwe bestuursleden en nieuwe vrijwilligers komen, dan is het gedaan met de Stichting Koningsdag Bennekom. Op 15 oktober zijn in groepsrestaurant A&A de handtekeningen gezet, waarmee de nieuwe bestuursleden hun functie aanvaardden. De nu ex-penningmeester en al geruime tijd woordvoerder, Jack de Vringer, overhandigde een mini-voorzittershamer aan André Overeem en wenste het bestuur succes. Overeem zei blij te zijn dat zoveel mensen enthousiast reageerden en bereid bleken een handje te helpen om in 2020 wel Koningsdag te kunnen vieren. Judith van Aalst, het enige oud-bestuurslid in het nieuwe bestuur, deelde mee dat zij begin 2020 gaat verhuizen naar een ander dorp en dan geen bestuurslid meer kan zijn. Het bestuur zit dan dus zonder ervaren secretaris. Dit bericht is ook een oproep aan alle Bennekommers: Wie wil het secretariaat overnemen en in de komende periode de administratieve spil van het bestuur zijn? Vrijwillige 'handjes' extra zijn ook nog zeer welkom. Aanmelden kan bij info@koningsdagbennekom.nl of via www.koningsdagbennekom.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden