Saskia van der Zee
Saskia van der Zee Ted Walker

Saskia van der Zee terug naar DVO

20 juni 2022 om 08:10 Korfbal

BENNEKOM Na twee seizoenen bij KV Wageningen te hebben gespeeld, keert Saskia van der Zee terug op het oude nest van DVO/Accountor. 

Hoewel Van der Zee met veel plezier bij de buurvereniging heeft gespeeld, is het toch niet helemaal gelopen zoals ze had gehoopt: “mijn korfbalambitie kan ik bij DVO verder ontwikkelen”. Met het oog op het komende seizoen, waarin de ploeg van Ron Steenbergen uitkomt op het derde niveau en veel basisspelers zijn vertrokken, kiest ze er dus voor om zich weer aan te sluiten bij de Bennekomse selectie. Hoofdcoach Richard van Vloten verwelkomt haar maar al te graag:,,wij zien in onze selectie graag ambitieuze spelers, die zich willen doorontwikkelen.’’  Roy Rutenfrans is van mening dat de ervaring van Saskia een welkome aanvulling is voor de overwegend jonge dames.

Door de terugkeer van Van der Zee, de komst van de gezusters Brouwer en de overstap van juniore Iske van Ginkel, is het afscheid van Babette Lauber, Linda van der Wal, Roos Scherrenburg en Adriënne van Ofwegen opgevangen aan de dameskant. Bij de heren neemt junior Tim Kuiper de plaats in van Matthias ten Brinke (naar SKF). Met deze nieuwe impulsen hoopt DVO/Accountor het afgelopen recordseizoen na de zomer een passend vervolg te geven.

Bron: dvo--korfbal.nl  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie