Foto: Doriet Willemen

Dorps(p)raad

De Dorpsraad neemt helaas afscheid van twee bestuursleden. Jos van der Velden was tien jaar lang het gezicht van de Dorpsraad als secretaris. Hij ontving al jullie mails en beantwoordde ze allemaal. De benjamin van het bestuur Arnoud Smits heeft (voor ons helaas) een nieuwe baan in Den Bosch. Hun inzichten hebben de Dorpsraad verrijkt en hielden ons scherp. We danken Jos en Arnoud voor hun inzet en wensen hen nog vele mooie jaren toe.

Gelukkig heeft onze oproep voor belangstellenden in het bestuur twee nieuwe kandidaten opgeleverd: Tinie Koldenhof en Leon van der Deijl. Wij zijn blij met deze twee toppers. Voor de komende vacature van volgend jaar voeren we een kennismakingsgesprek met een aantal geïnteresseerden. Lijkt je het leuk om de Dorpsraad te versterken? Neem dan contact op met ons.

Na de vakantie is de Dorpsraad fris van start gegaan. Tijdens de eerste bijeenkomst hadden we een leuk gesprek met de nieuwe wijkagent Sander Veldhuizen. Hij is erg enthousiast en wil zich verdiepen in het dorp. Hij wil graag gebruik maken van de aanwezige kennis. We denken dat Bennekom blij mag zijn met zijn komst. Mocht je vragen hebben dan kan je hem bereiken op zijn mailadres: sander.veldhuizen@politie.nl.

Na de vakantie hebben we veel ambtenaren gesproken. We brengen dan de situatie van Bennekom onder de aandacht, vragen welke zaken op de agenda staan en hoe de gemeente haar plannen wil uitwerken. Belangrijk onderwerp is de communicatie van de gemeente naar het dorp. De komende tijd zullen ze het gesprek met de Dorpsraad en het dorp zoeken over het groen beleidsplan, de omgevingsvisie en de regionale energiestrategie. We hebben ook contact gezocht met de provincie over de stoplichten bij de poortwachter. We hopen dat hier wat uitkomt. Wil je meer weten over deze onderwerpen? Neem dan contact op met ons info@dorpsraadbennekom.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden