Padelbanen bij Keltenwoud
Padelbanen bij Keltenwoud Nico de Gouw

Eerste Open Padeltoernooi Keltenwoud

8 mei 2022 om 23:28 Sport Deel je nieuws

Tennis- en padelvereniging Keltenwoud in Bennekom organiseert van 4 tot en met 10 juli haar eerste open P100 padeltoernooi. Ieder lid van de landelijke bond KNLTB kan tot 26 juni inschrijven via www.toernooi.nl. Er zijn vier categorieën: van beginners (speelsterkte 8 en 9) tot zeer ervaren padelspelers (speelsterkten 1, 2 en 3).

Op werkdagen starten de eerste wedstrijden om 17.30 uur en in het finaleweekeinde om 9.00 uur. Het open padeltoernooi bij Keltenwoud heeft duurzaamheid als thema. Dit blijkt ook uit de te winnen prijzen. Zo is de hoofdprijs voor dames en heren in de A-categorie 25% korting op de aanschaf van een hybride warmtepomp bij hoofdsponsor SaveTech technisch installatiebedrijf. Daarbij hoort de installatie plus vijf rookmelders. Alle winnaars in de overige categorieën ontvangen een driejarig onderhoudscontract voor de cv-installatie (waarde 450 euro). En iedere deelnemer die voor 30 september 2022 een hybride warmtepomp aanschaft via SaveTech, krijgt 10% korting op de aanschafprijs.

Ook toeschouwers worden van harte uitgenodigd om straks te komen genieten van spannende toernooiwedstrijden op het padelpark van Keltenwoud in Bennekom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie