Jeffrey Rutgers
Jeffrey Rutgers Theo Beumer

Project derde periode Bennekom direct op de tocht

23 april 2022 om 18:45 Voetbal

BENNEKOM Aad van den Berg had met Bennekom van de derde periode een project gemaakt. Na het gelijke spel tegen SBVB, werd de tweede wedstrijd bij SVZW met 3-0 verloren. En staat dus het project direct op de tocht.

In Wierden zat het venijn in de beginfase. ,,Al snel kwam Jeffrey Rutgers een op een met hun doelman. Maar hij scoorde niet. Direct daarna gebeurde dat wel aan de andere kant (Maarten Jansen). Eigenlijk het verhaal van de laatste maanden. En binnen het kwartier viel ook de 2-0 voor SVZW (Stefan Maat)’’, keek de Bennekom trainer terug.

,,In het laatste gedeelte van de eerste helft kwamen er best veel ballen van de flanken en creëer je wat kansen. De gewenste aansluitingstreffer viel niet. Het hielp ook niet mee dat onze spits Niek van Ginkel geblesseerd uit viel.’’

,,Toch was er halverwege een bepaald geloof dat er nog wat te halen viel. Maar het spel werd niet beter. Het was allemaal te gehaast. Wij gaven ook teveel weg. Toen halverwege de tweede helft de 3-0 viel (Bas ter Hogt) was het afgelopen. Het enige positieve waren de invalminuten van Wessel van Silfhout en Maurice Kuppens van de O19.’’

,,Dat project van de derde periode moeten we nu ook even vergeten. Wij moeten eerst proberen een serie van twee, drie gewonnen wedstrijden neer zetten. Verder het nu maar nergens over hebben. Zeker ook omdat koploper Nunspeet zaterdag op bezoek komt.’’