Christian de Haan
Christian de Haan Theo Beumer

Weer net niet bij Bennekom

9 april 2022 om 18:39 Voetbal

BENNEKOM ,,Het begint een beetje het verhaal van dit seizoen te worden. Dat wij veel meer kansen hebben dan de tegenstander, maar ze niet afmaken. Ook bij Go Ahead Kampen was het weer net niet: 1-1’’, baalde Aad van den Berg.

De trainer van Bennekom had zijn ploeg goed zien beginnen. ,,Geleidelijk aan werd het ‘fifty fifty’. Wij hadden wel de betere kansen. Dat Niels Koenderink net voor de rust de 0-1 scoorde, was volledig terecht. Hij nam een bal ineens op zijn slof, die in de verre hoek belandde.’’

,,In de tweede helft werd het verschil groter en groter. Het wachten was op de 0-2. Wij hadden diverse kansen, maar maakten de verkeerde keuzes. Een bal van Jeffrey Rutgers kwam op de paal. Go Ahead Kampen ging pompen en pompen. In de slotminuut ging doelman Christian de Haan onder een door de wind gedragen bal door. Een speler van hen (Luuc Knul) kon de bal binnen werken. Ontzettend zuur.’’

,,Ik ben supertrots op de jongens. Er is vandaag weer goed gespeeld. Maar met een punt schiet je weinig op’’, concludeerde Aad van den Berg.

Komende week komt SDV Barneveld op bezoek bij de nummer zes op de ranglijst.