Marcel van Brakel op het veld van ONA'53, de voetbalclub waarvan hij met Estaete hypotheken & verzekeringen hoofdsponsor is geworden.
Marcel van Brakel op het veld van ONA'53, de voetbalclub waarvan hij met Estaete hypotheken & verzekeringen hoofdsponsor is geworden. (Foto: )

Voetbalman Marcel van Brakel met Estaete hoofdsponsor ONA'53

Als jochie voetbalde Marcel van Brakel al bij ONA'53. Na een carrière als prof bij onder andere FC Wageningen heeft hij tegenwoordig zijn eigen bedrijf in Bennekom: Estaete hypotheken & verzekeringen. Estaete is met ingang van dit seizoen hoofdsponsor van ONA'53.

WAGENINGEN/BENNEKOMJe kunt Marcel van Brakel gerust een voetballer in hart en nieren noemen. Het spelletje is zijn lust en zijn leven. "Toen ONA nog in de Nude speelde, voetbalde ik al bij de jeugd. Later heb ik bij de jeugd nog in het Nederlands elftal gespeeld en uiteindelijk ben ik een paar jaar prof geworden. Toen dat ophield heb ik me gericht op mijn maatschappelijke carrière. Maar voetbal bleef belangrijk. Ik heb jarenlang het jeugdteam van mijn zoon bij ONA getraind. En zelf bleef ik ook spelen. Eerst bij VV Bennekom en nu al weer jaren bij ONA. Komend seizoen speel ik samen met veel oude vrienden in het vierde team."

Goed bezig

Toen ONA hem polste of hij met Estaete geen hoofdsponsor wilde worden, hoefde Marcel niet lang na te denken. De vereniging is volgens hem namelijk goed bezig. "Het eerste team gaat op zaterdag spelen. De positieve effecten merk je nu al. Het bestuur is er in geslaagd om vertrokken spelers weer terug te halen. Ook in de lagere teams is extra aanwas, er zijn al zo'n 30 leden bij gekomen. Komend seizoen zijn er veel derby's. De verwachting is dat jeugdspelers en hun ouders na afloop van hun wedstrijd blijven om naar het eerste te komen kijken. Dat is goed voor de samenhang in de club. Mijn sponsorschap is dan ook niet voor alleen het eerste, maar komt ten goede aan de hele club."

Lokaal zichtbaar
Hoewel voetbal zijn lust en zijn leven is en hij ONA een warm hart toedraagt, is het sponsorschap uiteraard ook een zakelijke beslissing. "Een lokale vereniging sponsoren past bij ons bedrijf. Zo sponsor ik samen met Jillis Baggerman makelaardij het jeugdzaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie bij VV Bennekom. Ons kantoor zit op de Commandeursweg in Bennekom bewust op een zichtlocatie waar je makkelijk binnenloopt. Die zichtbaarheid en dat persoonlijke contact wil ik ook door sponsoring tot uiting brengen. Onze naam is Estaete hypotheken & verzekeringen, maar de dienstverlening gaat veel verder. Ons werk beslaat zoveel meer dan even een hypotheek of een verzekering regelen. Als je echt goed wilt adviseren moet je naar de complete financiële planning kijken. Dat doen wij zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden