Fabian Beukhof
Fabian Beukhof Ted Walker

Bennekom schuift met drie punten aan tafel

2 april 2022 om 19:25 Voetbal

BENNEKOM De selectie van Bennekom had zaterdag met een etentje bij de Zeven Continenten een teamuitje. De zaterdageersteklasser schoof met een driepunter aan tafel. DOS Kampen werd met 3-1 verslagen.

,,Daarmee hebben wij revanche genomen op de 3-0 nederlaag’’, opende Aad van den Berg. ,,Ik vond ons net als de laatste weken goed voetballen. Maar in de eerste helft werden er weer vier, vijf kansen gemist.’’ Fabian Beukhof, Noah Roethof, Andreas Dusink, Mike Jansen en Koen Huntelaar, die de paal raakte, waren de ‘daders’. De bezoekers uit Kampen raakten niet alleen de paal, maar scoorden ook via Allan Bakker.

,,Ik heb in de rust aangegeven dat een doelpunt niet kon uitblijven, als wij gewoon bleven voetballen. Uiteindelijk duurde het nog lang voordat Koen Huntelaar van een meter of twintig snoeihard raak schoot. Op trainen laat hij het bijna elke week zien, nu gelukkig dus ook in een wedstrijd. Daarna was het wachten op meer. Via Fabian Beukhof werd het 2-1, en Jeffrey Rutgers stelde Niels Koenderink in staat de 3-1 te scoren. Een beloning voor Niels, die ook twee assists gaf. Mooi is hoeveel energie hij altijd brengt als hij invalt.’’

Bennekom klimt naar de zesde positie. De top drie is nog zes punten weg. Zaterdag wacht een andere ploeg uit Kampen: Go Ahead. ,,Een wat onberekenbare ploeg’’, besluit Aad van den Berg.