Mike Jansen
Mike Jansen Theo Beumer

Bennekom schiet weinig op met een gelijkspel

27 maart 2022 om 09:17 Voetbal

BENNEKOM ,,Het is doodzonde dat wij bij DOS’37 met 0-0 hebben gelijk gespeeld. Er waren meer dan voldoende kansen om met de winst naar huis te gaan’’, baalde Aad van den Berg.

,,Het veld in Vriezenveen was rampzalig’’, ging de Bennekom trainer verder. ,,Toch hebben wij geprobeerd te voetballen, wat ook aardig lukte. Voor de rust raakten beide teams twee keer het houtwerk. Voor ons waren dat Fabian Beukhof en Nick Stienstra.‘’

,,In de tweede helft kregen wij kans op kans. Zeker Andreas Dusink, die al snel de geblesseerde Niek van Ginkel had vervangen, had er twee of drie kunnen maken. Een was echt voor open doel. In de slotfase werd Mike Jansen nog naar voren gestuurd. Die had nog een kans, waar Nick Stienstra in de weg liep. Gezien de kansen had het wel 1-5 moeten worden. Dan is een punt ook heel zuur’’, stelde de trainer. 

,,Wel moet ik zeggen dat ik tevreden was over het voetbal. Ik ben ook trots op de ploeg wat ze op dit knollenveld hebben laten zien. Feit is wel dat wij met het punt weinig opschieten.’’

Bennekom, nummer zeven op de ranglijst, krijgt zaterdag nummer elf DOS Kampen op bezoek. ,,Wij verloren daar met 3-0. Wij hebben nog wat goed te maken’’, kijkt Aad van den Berg al weer voor uit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie