Afbeelding
Theo Beumer

Twee nieuwe spelers voor Bennekom

1 februari 2022 om 19:21 Voetbal

BENNEKOM Bennekom heeft twee nieuwe spelers voor het komende seizoen vast gelegd. 

De 21-jarige spits Viggo Koeleman komt over van competitiegenoot De Merino’s uit Veenendaal. Hij speelde daarvoor voor Roda’46 uit Leusden waar hij als 17-jarige debuteerde in het eerste. Koeleman is te omschrijven als een grote, fysieke aanvaller die het beste tot zijn recht komt als aanspeelpunt. Koeleman neemt hiermee de vrijgekomen positie in van Niek van Ginkel, die vanwege zijn woon -en werksituatie in Amsterdam vertrekt bij Bennekom.

0=AZWSEsJryPz1KzavLJrMMBHJXPOdAY4xA-8KtMziQiY-1rW2SaG1bQ-3SoOSdS0hN6B9yQFYGo9vQs9oDaeXtKjMH9PWKIGFdTXYX1YoLnroQk7pvqR3McroQGDLf_EVTaPa6gQOAaAlWYYsaeq4Bw_1zBjNLeH1tF9P1rAC8K9tuDRw86AHVo1oz_PFrdVziT8&__tn__=kK-R" tabindex="0" target="_blank">Ook stroomt er een jong talent door vanuit de eigen jeugd naar de eerste selectie. Keeper Tristan Moon (18) startte als zesjarige in de FIFA league en doorliep daarna alle selectie-elftallen. Tristan Moon is hiermee, na Xavie Tromp, Noah Roethof, Roy de Graaf Op de archief foto), Wessel van Silfhout en Robin Meurs, het volgende talent dat doorkomt vanuit de eigen jeugd.

QUINCY VEENHOF Van de bij Bennekom opgegroeide Quincy Veenhof wordt het contract niet verlengd door DVS’33, wat in derde divisie uitkomt.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie